De la Fuente: “Intentarem guanyar el Madrid amb l’ajuda del Palau”

De la Fuente: “Intentarem guanyar el Madrid amb l’ajuda del Palau”

El mànager esportiu del Barça Lassa comenta, en una entrevista amb Barça TV, que “és un partit molt especial per a nosaltres”

Rodrigo De la Fuente és el mànager esportiu de la secció de bàsquet blaugrana des d’aquesta temporada. L’exjugador blaugrana és ara l’encarregat de gestionar la nau barcelonista des dels despatxos. A poques hores de jugar-se un nou clàssic davant del Reial Madrid, De la Fuente explica com veu l’equip i com estan sent els primers mesos.

“És un nou projecte, amb nou entrenador, nova filosofia de joc i quan comences i tens jugadors lesionats tot costa. Segurament no estem a la velocitat que ens agradaria però estem molt ben posicionats a la Lliga i també a Europa. El més important ara, com va dir Bartzokas és sobreviure i passar aquesta etapa”, explica De la Fuente, que va ser jugador del Barça del 1998 al 2007.

Malgrat les baixes que encara té l’equip, l’excapità barcelonista i ara mànager esportiu del FC Barcelona Lassa creu que “és difícil, però amb l’ajuda del Palau intentarem guanyar el Reial Madrid”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut