Sortides exigents del planter

Sortides exigents del planter

Una victòria i dos empats, a Cornellà, en els partits del cap de setmana de les categories inferiors femenines del Barça
En un cap de setmana sense partits del primer equip i del filial per l’aturada internacional, els altres tres equips de futbol femení del Barça han afrontat desplaçaments complicats a la Lliga. Així els han resolt:

Reus – Juvenil-Cadet (1-3)
Les noies dirigides per David Forcat van encarrilar per la via ràpida el triomf al camp d’un rival de la part baixa de la classificació. El Barça ja guanyava 0-3 al minut 21, gràcies als gols d’Andrea Martínez, Bruna Vilamala i Clàudia Pina. Amb els tres punts, continua el frec a frec al capdamunt de la taula amb l’Espanyol i la Damm.

Fontsanta-Fatjó – Infantil-Aleví (2-2)
Partit molt exigent de les blaugranes al camp del tercer classificat, davant d’un contrari molt fort físicament que va dificultar el joc associatiu barcelonista. Natàlia Muñoz va avançar les visitants, però les locals van capgirar el marcador amb dos gols i Laia Trancoso establia l’empat definitiu. Aquests són els primers punts que se li escapen al Barça en la present temporada.

Fontsanta-Fatjó – Aleví-Benjamí (1-1)
Les més menudes del planter femení no van tenir la sort de cara aquest cap de setmana. I això que es van avançar amb un gol matiner d’Ylenia Estrella. De totes maneres, una diana en pròpia porta amb el partit consumint-se va restar dos punts a les culers, que són terceres en una competició molt renyida.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut