FC Barcelona Lassa – CH Lloret Vila Esportiva: La desena victòria com a objectiu

FC Barcelona Lassa – CH Lloret Vila Esportiva: La desena victòria com a objectiu

L’equip de Ricard Muñoz rep aquest dissabte “un dels equips més joves” amb la voluntat de continuar comptant els partits per victòries

Desena jornada d’OK Lliga i un objectiu clar: assolir la desena victòria a l’OK Lliga. Per continuar liderant la competició regular amb autoritat, el Barça Lassa no es pot permetre cap moment de relaxació, i menys al Palau Blaugrana. El Lloret visitarà aquest dissabte (19.00) el feu barcelonista amb la voluntat de recuperar-se de les tres últimes desfetes davant Vilafranca (2-3), Reus (4-1) i Vic (0-8).

Tot i les tres últimes derrotes, l’equip de Manolo Barceló es troba en novena posició gràcies a l’empat davant l’Igualada i a les victòries contra el Noia (2-3), l’Alcoi (1-2) i el Girona (2-1). “El Lloret és un dels equips més joves, però ha sumat molts punts i això té un mèrit incalculable”, explica Ricard Muñoz sobre un equip que continua militant a l’OK Lliga després d’ocupar la plaça del desaparegut Cerceda. “En una lliga tan competitiva, tenir aquesta suma de punts els dóna un plus de perillositat; no ens hem de confiar”, adverteix el preparador.

Xavi Barroso també ha analitzat el proper rival per a Barça TV: “És un equip jove que hi posa moltes ganes, una intensitat brutal i que corre moltíssim. Juga molt fort les pilotes dividides i alterna les seves defenses en home i en zona”. Així doncs, caldrà “saber atacar les seves defenses, anar més forts que ells i tenir una intensitat altíssima”. En aquest inici de temporada, el joc del Lloret ha destacat per la seguretat en defensa ben a prop de la porteria de Ferran Serra, pel lideratge de David Plaza, l’aportació dels tres germans Grau i l’encert de Xavi Sulé des del punt de penal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut