No et perdis l’entrenament a portes obertes del proper 21 de desembre

No et perdis l’entrenament a portes obertes del proper 21 de desembre

Serà una autèntica festa del futsal al Palau, amb entrada lliure i gratuïta per a tothom, regals, balls, sorpreses i molt més!

Vols conèixer més de prop l’equip de futbol sala? Doncs aquí tens la millor oportunitat! El proper dia 21 de desembre a les 10.30 del matí, coincidint amb l’inici de les Festes Nadalenques, l’equip de Futbol Sala prepara una jornada d’entrenament a portes obertes al Palau Blaugrana perquè tots els nens i nenes puguin gaudir de les activitats i jocs que ens proposaran els jugadors. Serà una jornada lúdica totalment gratuïta i plena de sorpreses i regals pels que us animeu a participar.

L’entrada serà lliure i gratuïta per a tothom. Si teniu pensat venir a títol particular us donarem una entrada a la porta d’accés. I per a grups i escoles, heu d’enviar un correu electrònic a Futbolsala@fcbarcelona.cat confirmant quantes entrades voleu i el nom de l’escola o persona que les recollirà i deixarem el sobre preparat a les taquilles del Palau a partir de les 10h. Omplim el Palau per la gran Festa del Futbol Sala! Moltíssimes gràcies a tots!  Us esperem!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut