El filial conserva el liderat amb un empat a la pista del Betis (3-3)

Els de Xavi Closas van remuntar un marcador advers de 3-1 i van sumar un punt d’or a Sevilla

Empat amb regust a victoria del Barça B a la pista del Betis, que permet al filial mantener-se invicte per novena jornada consecutiva amb sis victòries i tres empats des del passat 8 d’octubre. Dos mesos d’imbatibilitat que valen el liderat de Segona, amb tres punts d’avantatge sobre els principals perseguidors: Elx, Antequera i Segovia.

Els de Xavi Closas van sortir a l’atac a la pista del Betis i van estavellar dues pilotes al pal en els primers minuts. Però el Betis va marcar el primer gol del partit en una contra que culminava Javi Sánchez al minut 7 (1-0). L’alegria va durar poc per als locals. A la jugada següent del gol, Amores empatava el partit pel Barça aprofitant un refús a l’àrea local (1-1). Va ser una primera part igualada, amb un Betis molt ordenat defensivament i que va jugar molt intens davant d’un filial molt ambiciós en atac. Els sevillans es van tornar a avançar al marcador al minut 10, amb un gol de cap de Juanillo després d’un refús del porter Feixas (2-1). Aquest va ser el marcador amb el qual es va arribar al descans, tot i que el Barça B va tenir moltes ocasions per empatar i fins i tot va tornar a estavellar una pilota al travesser al minut 15.

Només començar la segona part, Juanillo va marcar el tercer del Betis després d’una gran jugada individual (3-1). Tot i el marcador advers, el Barça B va continuar jugant amb paciència i va continuar arribant amb perill a la porteria local. Després d’una altra pilota al pal de Bermusell, al minut 26 per fi Parra aconseguia perforar la defensa visitant i retallava diferències (3-2). A partir d’aquest moment, allau de joc ofensiu blaugrana que només va frenar l’encert del porter Carlos González. Això sí, Cardona feia el gol de l’empat definitiu després d’un xut potent i salvava un punt per al filial (3-3). En els últims minuts hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. El Barça B va optar per atacar de cinc però la defensa local va frenar totes les ocasions, i Feixas també es va lluir amb un xut a boca de canó de Varela.