Trobada institucional amb el president de la UEFA al Camp Nou

Trobada institucional amb el president de la UEFA al Camp Nou

El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat una representació del Club que ha rebut avui a l’Estadi Alexander Ceferin

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat de Jordi Mestre, vicepresident esportiu, Albert Soler, director d’Esports Professionals, i Raúl Sanllehí, director de Futbol, han mantingut avui una trobada institucional al Camp Nou amb Aleksander Ceferin, president de la UEFA. En aquesta recepció hi ha participat també per part de la UEFA el secretari general Theodore Theodoridis i l’adjunt al secretari general, Giorgio Marchetti. Aquesta és la primera visita de Ceferin al FC Barcelona des que va ser escollit president de la UEFA al mes de setembre passat.

Ambdues delegacions s’han trobat primer a la Llotja President Suñol i tot seguit han realitzat una visita per les diferents instal·lacions de l’Estadi. Aquest recorregut ha inclòs el vestidor del primer equip, el túnel de vestidors i el terreny de joc i ha finalitzat amb una visita a l’FCB Botiga.

La trobada ha conclòs amb un dinar informal a la Llotja President Suñol en què han aprofitat per tractar informalment temes relacionats amb el futbol en general i amb les competicions europees en particular. Durant la trobada s’ha comentat també el recent acord entre el FC Barcelona i la UEFA en el contenciós sobre l’exhibició de banderes estelades en diversos partits de la Lliga de Campions.

Ambdós presidents es van trobar al mes de novembre passat en una reunió del Comitè de Competicions de Clubs de la UEFA. En aquella ocasió Ceferin va donar la benvinguda a Bartomeu com a nou membre d’aquest comitè, que en els darrers anys ha adquirit una especial rellevància després dels acords entre la UEFA i l’ECA (Associació de Clubs Europeus) sobre el futur de les competicions continentals. Entre les atribucions d’aquest comitè figuren la de dissenyar i proposar al comitè executiu modificacions en les competicions de clubs, proposar la seu de finals i establir la distribució d’ingressos generats per les competicions de clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut