'Adolescents al Barça, quina meravella'

'Adolescents al Barça, quina meravella'

La pedagoga i escriptora Eva Bach ha explicat als pares i mares dels esportistes del Club majors de 12 anys que s’ha de tenir una mirada positiva de l’adolescència en la segona conferència organitzada pel Servei d’Atenció a les Famílies

‘Adolescents al Barça, quina meravella’. Aquest ha estat el títol de la xerrada, la segona que organitza el Servei d’Atenció a les Famílies de Masia 360, que ha impartit avui la pedagoga i escriptora Eva Bach davant d’un centenar de pares i mares dels esportistes del Club majors de 12 anys a l’Auditori 1899 del recinte del Camp Nou. Eva Bach, autora dels llibres ‘La bellesa de sentir. De les emocions a la sensibilitat’, ‘Per amor a la meva família’ o ‘Adolescents, quina meravella’, ha parlat als assistents de 12 idees inspiradores per educar als adolescents.

Eva Bach ha basat el seu discurs, de més d'una hora de durada, en cinc blocs: sentit, reptes, necessitats, dificultats i meravelles de l’adolescència; què necessiten els adolescents per créixer sana i feliçment; la importància d’aprendre a mirar en positiu l’adolescència; com fer un bon acompanyament educatiu en aquesta etapa tan plena de vida i de possibilitats i actituds recomanables per relacionar-nos i comunicar-nos millor amb adolescents. Les properes xerrades del Servei d’Atenció a les Famílies de Masia 360 es faran el proper mes de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut