Juan Carlos Navarro: “L’equip és conscient que ha de canviar la cara”

Juan Carlos Navarro: “L’equip és conscient que ha de canviar la cara”

El capità del Barça Lassa, en una entrevista per a Barça TV, repassa l’actualitat de l’equip i la seva tornada a les pistes

Juan Carlos Navarro ja ha tornat a la dinàmica del primer equip de bàsquet i aquest divendres, a la pista del CSKA de Moscou, podria reaparèixer després de dos mesos fora de les pistes per lesió. El capità de l’equip, en una entrevista en exclusiva per a l’Hora B de Barça TV, relata la duresa del període en què ha estat fora de les pistes i també el moment que travessa l’equip, que no ha estat gens fàcil.

El moment de l’equip

“La situació actual no és la idònia i què millor que guanyar ara a Moscou o donar una altra cara. El joc no ha sigut bo, pocs punts, un quart bé, un malament...aquest equip ha de canviar la cara ara que estem tots. Encara som a temps”, analitza el capità del Barça Lassa, una de les veus més autoritzades del vestidor.

Pel que fa a l’Eurolliga, en què la competitivitat és molt gran, Navarro explica que “la situació és complicada a Europa, si perds 2 o 3 partits més ara es complica la classificació, no és com a la Lliga. A l’Eurolliga, amb aquesta exigència, estem a temps perquè si guanyes dos partits seguits et situes de nou a Play-off. L’equip és conscient que ha de canviar”.

La seva tornada

La lesió de Navarro al semimembranós de la cuixa esquerre l’ha tingut prop de dos mesos allunyats de les pistes. L’11’ comenta com ho ha viscut: “Em trobo millor, però han sigut dos mesos bastant durs amb moltes proves. Estic content de tornar a estar amb l’equip i tractar d’ajudar al màxim”.

Aquestes lesions, la seva i la d’altres companys, ha perjudicat el rendiment de l’equip: “Lesions, equip nou i entrenar quan falta molta gent, o entra gent que ha estat temps fora, l’adaptació és complicada. Ara que estem tots els entrenaments són millors i tenim un equip amb talent, jugadors experts, i d’aquí en endavant millorarem”.

Un nou tècnic

“En Georgios Bartzokas ho ha passat malament. Volia venir al Barça i s’ha trobat una situació molt complicada. Sap què significa el Barça, la pressió i quan perds partits la pressió s’acumula. Trobo que ell està centrat, vol millorar, és positiu i mai té una mala paraula per un jugador”, descriu un Navarro que assegura que “jo estic ara en un període d’adaptació després de la lesió, però estic preparat per tot. Ja no sóc el Navarro de jugar 30 o 32 minuts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut