‘Alabama Gospel Choir’, al Palau de la Música amb descompte per a socis

‘Alabama Gospel Choir’, al Palau de la Música amb descompte per a socis

Única funció el 7 de gener del 2017 a les 22.30 h, amb un 10% de descompte per les entrades de platea i un 15% de descompte per la resta de zones per als socis del FC Barcelona

Hallelujah! Proposa un recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s’ha convertit en un clàssic de Nadal.

Nadal a ritme de Gospel

Les grans veus de la música negra tornen per vuitena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Alabama Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d’aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d’entusiasme al públic.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç de sota.

Descompte: FCBarcelona              
Codi identificador: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut