El Barça Lassa intentarà revalidar la Copa del Rei a Alcobendas

El Barça Lassa intentarà revalidar la Copa del Rei a Alcobendas

L’equip de Ricard Muñoz intentarà repetir l’èxit assolit el curs passat a Reus entre els dies 23 i 26 de febrer

Alcobendas serà la seu de la Copa del Rei d’hoquei patins 2017, en què el Barça Lassa intentarà revalidar el torneig del KO després de l’èxit assolit el curs passat a Reus. La competició es disputarà entre els dies 23 i 26 de febrer al pavelló Amaya Valdemoro de la ciutat madrilenya.

Ricard Muñoz ha valorat la decisió de la següent forma: “Feia molts anys que no es jugava a Alcobendas i és una bona promoció per a l’esport i segur que estarà ben organitzada. Nosaltres estem contents per poder ser-hi”. En el mateix sentit s’ha manifestat el jugador Edu Lamas: “És bonic perquè feia molts anys que un equip de Madrid no estava a l’OK Lliga i ho trobo molt bé per promocionar l’hoquei fora de Catalunya”.

El Barça Lassa, que ara mateix és líder de l’OK Lliga, estarà present en aquesta edició com a vigent campió, després d’haver aconseguit el títol del curs passat a Reus. De les 20 Copes del Rei que té el conjunt blaugrana al seu palmarès, la setena es va aconseguir precisament a Alcobendas l’any 1979. Les altres edicions de la Copa del Rei que van jugar-se a Alcobendas van ser els anys 1990, 1997 i 1999.  

A part de l’amfitrió Reicomsa Alcobendas, els altres equips que hi participaran són el Vic, el Liceo, el Reus Deportiu La Fira, el Voltregà, el Moritz Vendrell i el setè classificat, que serà el Lloret Vila Esportiva o el Recam Làser Caldes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut