Xavi Pascual: “El Naturhouse La Rioja ha fet un pas endavant”

Xavi Pascual: “El Naturhouse La Rioja ha fet un pas endavant”

Arrenca la Copa Asobal 2016 i Xavi Pascual destaca que “qualsevol dels quatre equips pot guanyar el títol”

La Copa Asobal ja és aquí. El FC Barcelona Lassa obrirà les semifinals contra el Naturhouse La Rioja aquest dissabte a Lleó. Precisament, Xavi Pascual ha volgut destacar la dificultat que tenen sempre en aquesta pista: “Lleó sempre és un camp molt difícil per a nosaltres”. Per altra banda, l’entrenador blaugrana ha exigit “màxim respecte cap a un rival que ha costat guanyar”. I ha afegit: “El Logronyo ha fet un pas endavant aquesta temporada”.

L’últim precedent entre ambdós equips es va donar a la jornada tres de la Lliga Asobal, quan els blaugranes es van imposar a domicili per només dos gols al conjunt de La Rioja (22-24). Tot i això, des d’aquell partit les coses han canviat. El Naturhouse se situa segon a la classificació de la Lliga i “ha fet una primera volta extraordinària”, ha assegurat Pascual. I és que el conjunt de La Rioja va en línia ascendent i “ha mantingut una línia de regularitat important”, amb només dos partits perduts a la Lliga i tots dos a principi de temporada.

Referent a la Copa Asobal, Xavi Pascual no ha volgut restar-li importància: “Qualsevol competició és important”. A més, ha volgut destacar el fet que, normalment, “les competicions curtes igualen tots els rivals”. I ha afegit: “Qualsevol dels quatre equips pot guanyar la Copa”. Així doncs, el Barça Lassa haurà de concentrar-se de ple en aquesta semifinal contra el Naturhouse, “un equip que estarà entre els millors equips d’Europa”, tal com ha destacat Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut