El doble d’ocasions a favor que en contra

El doble d’ocasions a favor que en contra

El Barça genera una mitjana de 24 ocasions de gol per partit i en rep 12 en contra en les deu jornades de lliga disputades fins ara

“Volem ser un equip ofensiu i dominador”, repeteix el tècnic Andreu Plaza des del seu primer dia com a entrenador del Barça. I les dades demostren que ho està aconseguint. Amb les 10 primeres jornades de lliga ja disputades, l’equip destaca sobretot pels seus números en atac.

El Barça Lassa d’Andreu Plaza ha generat 239 ocasions de gol en les 10 primeres jornades de lliga, i d’aquestes n’ha aprofitat 49. Per contra, al Barça li han marcat 22 gols en contra a la lliga d’un total de 123 ocasions de que han disposat els rivals. El Barça genera el doble d’ocasions a favor de les que rep en contra, i converteix en gol una de cada cinc d’aquestes ocasions. Per contra, els rivals necessiten sis ocasions de mitjana per fer-li un gol al Barça Lassa.

Curiosament el Barça ha perdut el partit en que ha creat més ocasions. Va ser contra ElPozo (2-3). L’equip va crear fins a 30 ocasions de gol aquell dia, de les quals només en va aprofitar dues. També va ser el dia que l’equip va concedir més ocasions al rival, un total de 19.

El rècord de menys ocasions de gol concedides al rival va ser contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. Aquell dia el conjunt navarrès només li va generar 5 ocasions de perill al Barça, de les quals una va acabar en gol. I el Barça va marcar 7 gols de 27 ocasions que va tenir.

Les dades exemplifiquen que el Barça és un equip que juga a l’atac. El segon equip més golejador de la lliga fins ara (49 gols a favor), i el segon equip menys golejat (22 gols en contra). Dissabte que ve el Movistar Inter, fins ara l’equip menys golejat de la competició amb només 17 gols encaixats, posarà a prova el potencial ofensiu del nou Barça de Plaza. Les dades dels dos últims partits contra el Llevant i el Palma Futsal inviten a l'optimisme: 10 gols a favor i només 2 en contra.

Nota: S’entén per ocasió de gol una situació de perill sobre la porteria rival, encara que no acabi en xut (dades FCB).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut