L’Infantil A destapa el Rafinha més personal

L’Infantil A destapa el Rafinha més personal

El brasiler se sotmet al qüestionari dels joves jugadors blaugrana i revela les sensacions d’arribar al primer equip des de la Masia

Rafael Alcántara do Nascimento, Rafinha, és un dels millors exemples de l’èxit del model formatiu del FC Barcelona. El brasiler va arribar a la categories inferiors del Club amb 13 anys i, després de molts anys d’esforç i formació, s’ha consolidat al primer equip. El seu cas el converteix en un mirall per als joves jugadors que es formen dia a dia a la Masia amb el somni d’arribar a jugar al Camp Nou. Així, el ‘12’ blaugrana va fer una visita molt especial a l’Infantil A, categoria en la que ell va començar el seu camí al Barça.

Un cop superada la sorpresa inicial de tots els integrants de l’equip, Rafinha és sotmès a un qüestionari molt diferent als que està acostumat a afrontar durant la temporada. El brasiler es posa a disposició dels joves jugadors de la Masia i rep preguntes de tots tipus: les sensacions del debut, els coneixements adquirits al Club, el somni d’estrenar-se al Camp Nou...

Rafinha explica que jugar al primer equip és acomplir un somni, i que fins a l’etapa al filial no es va plantejar seriosament la possibilitat d’arribar-hi. A més, encoratja tots els jugadors de l’Infantil A a divertir-se jugant a futbol i a esforçar-se al màxim, i els anima a aprofitar l’oportunitat que suposa poder jugar al Barça.

No et perdis les respostes de Rafinha a les preguntes dels jugadors de l’Infantil A. El test més personal dels jugadors de la Masia al ‘12’ del Barça, en aquest vídeo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut