Quatre jugadors del FC Barcelona opten a Millor Jugador de la FIFA

Quatre jugadors del FC Barcelona opten a Millor Jugador de la FIFA

Messi, Neymar Jr, Suárez i Iniesta estan entre els 23 candidats a rebre la distinció que atorguen capitans, seleccionadors, periodistes i aficionats

Aquest divendres s’ha conegut la llista dels 23 candidats al premi de Millor Jugador de la FIFA 2016, i hi ha quatre jugadors del FC Barcelona. Leo Messi, Neymar Jr, Luis Suárez i Andrés Iniesta formen part de l’última elecció de candidats, que s’ha decidit segons el criteri de la Comissió de Futbol de la FIFA. El màxim organisme del futbol mundial ha donat a conèixer la llista, i a partir d’aquest mateix divendres el públic podrà començar a votar a través del lloc web de la FIFA. A més, són els mateixos quatre candidats culers que opten a guanyar la Pilota d'Or 2016.

Els candidats blaugrana se sumen al seu tècnic, Luis Enrique, que va ser inclòs a la llista de deu candidats al premi The Best a l’Entrenador de l’Any. A més, dijous es va conèixer el llistat de candidates a rebre el guardó en categoria femenina.

La votació per triar el guanyador del guardó The Best al jugador de l’any serà combinada. El 50% de la decisió recaurà en els vots dels capitans i entrenadors de les seleccions d’arreu del món. L’altra meitat es calcularà mitjançant una votació pública en la qual participaran els aficionats a través del lloc web del màxim organisme del futbol mundial, i s’hi sumaran els vots d’un grup de més de 200 periodistes especialitzats d’arreu del món.

El 22 de novembre es tancaran les votacions, i uns dies després, el 2 de desembre, la FIFA donarà a conèixer els noms dels tres finalistes en totes les categories. Els guanyadors finals en categoria masculina i femenina, així com el del Millor Entrenador i el del Premi Puskás –Millor Gol– es coneixeran a la gala del 9 de gener del 2017.

Tots els candidats

La llista completa de 23 jugadors que opten al premi The Best al Jugador de l’Any són:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut