El mig del camp del Barça té gol

El mig del camp del Barça té gol

Rafinha, Arda i Rakitic sumen nou gols en aquest inici de temporada i registren el segon mig del camp més golejador de l’última dècada

El mig del camp del FC Barcelona ha començat la Lliga 2016/17 amb la punteria afinada. I és que entre els set migcampistes blaugrana, amb Rakitic, Rafinha i Arda com a protagonistes, acumulen ja en total nou gols. Una xifra que significa més d’un 28% dels gols que marca el Barça aquesta temporada a la Lliga.

Amb els gols de Rafinha (5), Arda (2) i Rakitic (2) ens trobem davant el segon mig del camp més golejador de l’última dècada. Per davant, només el de la temporada 2011/12, quan també els gols de tres jugadors, en aquell cas Fàbregas (5), Xavi (4) i Thiago (1) van arribar a sumar-ne 10, el millor registre de la dècada fins el moment. Tenint en compte que la majoria dels gols blaugrana són protagonistes del trident amb un total de 20 en el que portem de curs, és important destacar el nombre de gols des de la segona línia. Una xifra que supera amb escreix les de la temporada passada, que arribats a aquestes dates encara no s’havien estrenat, i iguala les del curs 2014/15.

Desllorigadors de partits

Els gols dels migcampistes del Barça aquesta temporada tenen molt de valor. I és que dels nous gols, cinc d’ells han servit per marcar la primera diana blaugrana i han servit per encarar partits que s’estaven complicant. Així doncs, tant Rafinha com Rakitic han obert el marcador en fins a quatre partits i en dos d’ells – Athletic (0-1) i Granada (1-0)– els seus gols han servit per sumar tres punts vitals a la Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut