Torn per a quatre internacionals culers

Torn per a quatre internacionals culers

Sergio Busquets, Sergi Roberto, Arda Turan i Ivan Rakitic disputaran aquest dissabte els seus partits respectius amb Espanya, Turquia i Croàcia

El FC Barcelona aporta un gran nombre de jugadors internacionals i gairebé en cada jornada hi ha representació culer. Aquest dissabte serà el torn de quatre jugadors més, en aquest cas en enfrontaments corresponents a la fase de grups europea classificatòria per al Mundial de Rússia 2018. Sergi Roberto i Sergio Busquets, amb Espanya; Arda Turan, amb Turquia, i Rakitic, amb Croàcia, seran els europeus culers presents en la jornada de dissabte.

Els internacionals espanyols, Busquets i Sergi Roberto, es veuran les cares amb Macedònia (20.45 h) al Nuevo Los Cármenes, l’estadi del Granada. El conjunt de Julen Lopetegui rebrà el combinat macedoni amb les importants baixes dels culers Jordi Alba, Gerard Piqué i Andrés Iniesta, tres homes habituals als onzes del tècnic espanyol. Cal recordar que la selecció espanyola lidera el grup G empatada amb Itàlia, amb 7 punts cadascuna, mentre que Macedònia encara no ha sumat cap punt.

Una mica abans jugaran els altres dos blaugranes: la selecció turca d’Arda Turan s’enfrontarà a Kosovo (18.00 h) a l’Antalya Arena, i Croàcia, amb Rakitic com un dels protagonistes principals, disputarà el seu matx davant Islàndia (18.00 h) a l’Stadion Maksimir, de Zagreb. Casualment, totes dues seleccions militen al grup I de la fase de classificació per al Mundial, grup que lidera Croàcia amb 7 punts (empatada amb Islàndia, precisament la selecció contra la qual s’enfrontarà dissabte), mentre que Turquia és quarta, amb dos punts. Kosovo, el rival dels turcs, és l’últim classificat, amb un punt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut