Recordes el primer gol de Messi?

Recordes el primer gol de Messi?

Coneix els detalls del primer dels 500 gols que l’argentí ha aconseguit amb el FC Barcelona

Tot i que s’associa el primer gol de Leo Messi amb la samarreta del FC Barcelona amb aquell aconseguit per l’argentí contra l’Albacete l’1 de maig del 2005, el cert és que el primer –tot i que no era oficial com el de l’Albacete- va produir-se el dimarts 20 de juliol del 2004 contra el Palamós.

En la pretemporada que el conjunt blaugrana va realitzar per terres catalanes, els homes de Frank Rijkaard es van enfrontar al Palamós en el tercer i últim partit de l'estada a Peralada. L’equip culer, liderat per Ronaldinho, es va imposar sense problemes per 0-6 gràcies al doblet de l’actual entrenador del Barça B, Gerard López, i als gols d’Iniesta, Luis García, Verdú i un jove Leo Messi que, al minut 74, feia el momentani 0-4.

L’argentí va disputar la segona meitat com a davanter centre i, aprofitant una recuperació de Ludovic Giuly el dia del seu debut, va encarar i esquivar dos defensors abans de superar al porter rival sense que aquest pogués aturar el seu llançament. Amb el dorsal 20 a la samarreta, Leo Messi iniciava un llarg recorregut que encara avui perdura. A la fi del partit, el tècnic holandès va reconèixer que “tot i la seva joventut, ja es veu que Messi té quelcom especial”.

Diumenge passat, al Sánchez Pizjuán, assolia el seu gol número 500 i liderava l’inici de la remuntada blaugrana. Pocs creien que aquell jove argentí acabaria convertint-se en el màxim golejador de la història del Club i que lideraria l’etapa més gloriosa del FC Barcelona. Qualificat per tothom com un dels millors futbolistes de tots els temps, l’argentí és l’únic que ha aconseguit 5 pilotes d’Or – quatre d’aquestes de manera consecutiva -, i fins a 29 títols amb l’entitat blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut