FC Barcelona Lassa - Aspil-Vidal Ribera Navarra: Bon joc i gols per girar full (7-1)

Els homes d’Andreu Plaza han superat amb contundència i claredat els navarresos amb un gran partit col·lectiu

El FC Barcelona Lassa ha vençut amb contundència el Ribera Navarra (7-1) per fer oblidar l’ajustada derrota a la Copa dimarts davant el Llevant. Els blaugranes han superat els navarresos gràcies als gols de Roger, Aicardo (2), Rómulo, Adolfo, Ferrao i Joao en un gran partit col·lectiu.

I no hi pot haver una manera millor d’esvair qualsevol mena de dubte que començar amb un gol matiner: primera ocasió i primer gol del matx. Magnífica passada en llarg d’Aicardo i gol de Roger Serrano, de cap, pentinant la pilota per damunt de Molina (minut 2). Després de la diana inicial, els homes d’Andreu Plaza han continuat dominant i atacant la porteria dels visitants, i s'han fet amos del partit des del principi.

Màxima efectivitat de cara a gol

El Barça ho intentava i intentava madurant les jugades sense pressa, amb paciència. I així ha arribat la recompensa en forma de segon gol. Aquest cop, però, amb els papers canviats: assistència d’esperó de Roger i Aicardo, amb un xut fortíssim creuat amb l’esquerra, ha situat el 2-0 al marcador (minut 9). Després del gol del gadità, Joselito ha tingut l’opció d’anotar el tercer després d’una magnificada passada a la contra de, és clar, Aicardo, però la pilota ha sortit desviada a l’esquerra de Molina en tocar en Ferran Plana.

Tot i l’inici fulgurant del Barça Lassa, els homes de Pato ho han continuat intentant, però la defensa blaugrana s’ha mostrat molt segura en tot moment. Quintela, amb un magnífic control després d’una gran passada a l’esquena de la defensa del conjunt de Tuleda, ha tingut el tercer, però Molina ha salvat els seus amb una gran aturada.

A falta de quatre minuts per al final del primer temps, assistència de Ferrao per al seu compatriota Rómulo, que, amb una magnífica vaselina, ha batut Molina per situar el 3-0 (minut 16). Amb aquesta genialitat de l’internacional rus (tot i haver nascut al Brasil) semblava que el duel arribaria així al descans, però un gol de Pedro a dos minuts per al final del primer temps ha ajustat el marcador (3-1). El jugador visitant ha caçat un refús de Paco Sedano per anotar el primer gol de la nit per al Ribera Navarra.

Però poc ha durat l’alegria visitant. Un minut després, a l’últim de la primera meitat, ha arribat el gol d’Adolfo. Un xut potent de Ferrao que ha refusat bé Molina, però Adolfo, el pitxitxi de la competició, no ha perdonat en el rebot i ha marcat el seu vuitè gol de la temporada. Ara sí, el partit ha arribat al descans amb un resultat magnífic per als culers, que han mostrat una gran efectivitat de cara a porteria amb gols de bellíssima factura.

A la segona meitat, la sentència

El segon temps ha començat amb el Barça controlant el matx, tal com ha acabat la primera part. Els blaugranes han estat ben col·locats, sense concedir ocasions de gol al rival i arribant a la porteria contrària amb perill.

Dyego ha tingut la primera, però Molina ha aturat bé el xut sec que buscava l’escaire. A la següent, però, els culers no han perdonat: gran passada interior de Joao per a Ferrao i el brasiler que no ha fallat per marcar el 5-1 (minut 28).

L'enfrontament ja estava sentenciat, però el Barça Lassa s’ha mostrat molt seriós i concentrat en tot moment per no perdre la bona renda al marcador. Ja per posar la cirera al pastís, dues contres als dos últims minuts han permès als barcelonistes anotar el sisè i el setè gol. La primera, una bona passada d’Adolfo per a Aicardo i gol del gadità. A la segona, és Ferrao qui assisteix perquè marqui Joao, el qual ha anotat el 7-1 definitiu a falta d’un minut per al final.

Així doncs, els homes d’Andreu Plaza aconsegueixen la cinquena victòria consecutiva a la Lliga i recuperen les bones sensacions amb un partit molt complet de tot l’equip al Palau Blaugrana. Els culers disputaran el seu proper enfrontament davant el Saragossa el dissabte 19 de novembre (19.30 h) a la ciutat aragonesa.