El Barça, l’únic equip que conquista el Pizjuán

El Barça, l’únic equip que conquista el Pizjuán

El FC Barcelona és l’únic conjunt que aquesta temporada ha estat capaç de guanyar a l’estadi sevillista, tant a la Supercopa com a la Lliga

El Sevilla ha disputat 9 partits al Sánchez-Pizjuán aquesta temporada, dels quals n’ha guanyat set i n’ha perdut només dos. Precisament, els únics dos partits que ha perdut han estat davant el FC Barcelona (0-2 a la Supercopa d’Espanya i 1-2 a la Lliga). El Barça ha estat l’únic equip capaç de conquerir l’estadi sevillista aquesta temporada, i és que cap altre equip ha aconseguit ni tan sols empatar. A continuació, repassem altres dades que ens deixa la victòria blaugrana a Nervión:

  • Amb aquesta, el Barça acumula ja tres remuntades aquesta temporada. Tant a Mönchengladbach com a València, l’equip culer també va començar perdent per després acabar enduent-se els tres punts.
  • De les 7 últimes victòries a la Lliga davant el Sevilla, en cinc el Barça ha remuntat per endur-se els tres punts.
  • Leo Messi ha marcat un total de 10 gols en els seus últims 7 partits contra el Sevilla, i ha anotat almenys un gol en cadascun. En total, Messi acumula 27 gols i 10 assistències contra el Sevilla en totes els competicions (en 29 partits), dels quals 21 gols han estat a la Lliga (en 20 partits).
  • Luis Enrique ha assolit les 200 victòries com a entrenador: 59 amb el Barça B, 17 amb la Roma, 15 amb el Celta i 109 amb el FC Barcelona.
  • Messi (144) supera Raúl (142) com a jugador que ha sumat més punts en tota la història de la Lliga amb els seus gols.
  • Javier Mascherano va ser qui més bones passades va realitzar en tot el partit, amb un total de 66. A més, també va ser qui més pilotes va recuperar (10).
  • Luis Suárez i Leo Messi, amb 8 gols cadascun, lideren el ‘Pitxitxi’ com a màxims golejadors de la Lliga.
  • Leo Messi, el gran protagonista de la nit, ja suma 500 gols amb el primer equip del FC Barcelona, entre partits oficials i amistosos.
  • Neymar Jr, que acumula un total de 10 assistències aquesta temporada (4 a la Lliga i 6 a la Champions) ha donat la meitat d’aquestes a Leo Messi (5). 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut