Luis Enrique: “Serà un partit atractiu contra un rival de molta qualitat”

Luis Enrique: “Serà un partit atractiu contra un rival de molta qualitat”

El tècnic asturià ha reconegut que el duel davant la Reial Societat els “exigirà al màxim perquè és un rival perillós” que encadena “una ratxa positiva de joc i resultats”

El Barça visita aquest diumenge Anoeta, un dels estadis més complicats de Primera Divisió. I és que la Reial Societat és un dels equips que més rendiment treuen del seu estadi, amb 13 punts de 18 possibles. El tècnic Luis Enrique Martínez ha dit que “serà un partit atractiu contra un rival de qualitat”, i ha reconegut que “s’espera una Reial Societat molt valenta”.

I és que el preparador asturià ha elogiat les diferents característiques de joc que té el conjunt basc: “La Reial Societat té la capacitat de ser molt ofensiva amb pilota i molt defensiva sense ella, i és un dels pocs equips que poden jugar en llarg i en curt i ser efectius de totes maneres”. “Per això ens exigirà al màxim i tenim il·lusió de guanyar demà”. L’equip entrenat per l’exblaugrana Eusebio Sacristán, que per Luis Enrique és un tècnic “amb molt de nivell i ofensiu”, arriba al partit “en una ratxa positiva de joc i resultats” que el situa ben posicionat a la Lliga.

"La Reial Societat té la capacitat de ser molt ofensiva amb pilota i molt defensiva sense ella"

L’entrenador blaugrana, conscient que l’equip fa una dècada que no guanya a Anoeta, ha destacat: “El que hagi passat en anys anteriors no influeix per a res en el que pugui passar demà, no té cap influència”. En aquest sentit, ha asseverat que el que realment “reforça l’equip és anar a Anoeta després de guanyar en un camp difícil com Celtic Park”. Finalment, preguntat per l’estat físic d’Iniesta i Umtiti, Luis Enrique ha explicat que “el més important és recuperar-los”,  i ha afirmat que “ells i els doctors decidiran quan estaran disponibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut