Leo Messi, entre els tres finalistes del premi The Best que atorga la FIFA

Leo Messi, entre els tres finalistes del premi The Best que atorga la FIFA

El crac argentí figura, juntament amb Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann, entre els tres candidats finals a un premi que s’entregarà el 9 de gener a Zuric

Leo Messi és un dels tres finalistes del premi The Best que la FIFA atorga des d’enguany al millor jugador del món. El crac argentí, guanyador de cinc FIFA Pilotes d’Or, opta al guardó juntament amb Cristiano Ronaldo (Reial Madrid) i Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid), segons s’ha pogut saber aquest divendres al migdia, quan la FIFA ha donat a conèixer els noms dels tres candidats.

D’aquesta manera, el ‘10’ blaugrana figura entre els tres millors jugadors del món per desè any consecutiu en competicions FIFA. Va guanyar el premi els anys 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015 i va quedar segon en quatre ocasions més (2007, 2008, 2013 i 2014).

El 9 de gener, el guanyador

La votació per triar el guanyador del guardó The Best al jugador de l’any és combinada. El 50% de la decisió recau en els vots dels capitans i entrenadors de les seleccions d’arreu del món. L’altra meitat es calcula mitjançant una votació pública en la qual participen els aficionats a través del lloc web del màxim organisme del futbol mundial, i s’hi sumen els vots d’un grup de més de 200 periodistes especialitzats d’arreu del món.

El 4 de novembre es van conèixer el nom dels 23 finalistes, en què també hi figuraven els blaugrana Neymar Jr, Luis Suárez i Andrés Iniesta, i el passat 22 de novembre es van tancar les votacions. Ara caldrà esperar fins el 9 de gener del 2017 per conèixer el nom del guanyador final. Tornarà a regnar Leo Messi?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut