El Museu rep el visitant 30 milions

El Museu rep el visitant 30 milions

L’aficionada brasilera Denise Tateno ha estat premiada amb una ruta exclusiva per les instal·lacions del Camp Nou, amb una visita privada al vestidor del primer equip inclosa

El Museu del Barça ha arribat avui a la xifra de 30 milions de visitants i el Club ha celebrat aquesta fita amb una especial rebuda a la persona que ha arribat a aquesta xifra. L’honor de ser el visitant 30 milions ha estat per a l’aficionada brasilera Denise Tateno, que després de ser sorpresa amb el premi ha rebut la salutació del vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, del director executiu, Òscar Grau i del director del Museu, Jordi Penas.

En el moment que ha premut el polsador de l’entrada del Museu, Denise Tateno s’ha convertit en el visitant 30 milions i ha estat mereixedora de tota una sèrie de premis exclusius com ara efectuar una ruta molt especial per les instal·lacions del Tour Experience, una visita privada al vestidor del primer equip, rebre una samarreta signada per tots els jugadors o poder aixecar la Copa d’Europa, entre altres activitats.

Denise Tateno és una aficionada de Sao Paulo que ha decidit visitar avui en solitari el Museu del Barça en un viatge que està efectuant per Europa i que té a Itàlia la propera aturada.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona:

“Estem molt satisfets d’aquesta iniciativa que ja hem efectuat en altres ocasions quan hem arribat a xifres destacades i que ens permet un dia poder contactar amb els nostres visitants. Esperem que el nombre de visites ens permeti continuar sent el museu més visitat de Catalunya”.

Declaracions de Denise Tateno, visitant 30 milions del Museu del Barça:

“Sóc molt feliç. És una sorpresa molt gran que no podia esperar. Estic visitant sola Barcelona en un viatge que estic fent per Europa i sóc aficionada al Barça, especialment seguidora de Messi i Neymar. Em fa molta il·lusió poder tenir una samarreta d’aquest equip”. 

Un creixement constant al llarg de 32 anys de vida

El del FC Barcelona és actualment el museu més visitat de Catalunya. Situat a la 2a graderia de Tribuna, s’hi exposen objectes històrics i els principals trofeus assolits al llarg de la història del Club, ja siguin de l’equip de futbol o de les seccions professionals. Els visitants també poden fer un recorregut a través dels 117 anys d’història del FC Barcelona i reviure, mitjançant un imponent mur interactiu i diverses pantalles tàctils, els moments més celebrats per l’afició.

El Museu es va inaugurar el 24 de setembre del 1984 i Julià Bretos, veí de Mataró, soci 47.505, va ser el primer visitant. L’evolució de visitants al Museu ha estat constant. El primer any va tenir 19.432 visitants i un any després ja van ser 133.052 les persones que van passar per la instal·lació. Les constants remodelacions i la unió amb la visita a les instal·lacions de l’Estadi van disparar la xifra de visitants fins al punt que l’any 2015 van ser més d’1,7 milions de persones les que van passar pel recinte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut