Primer contacte amb el Celtic Park

Primer contacte amb el Celtic Park

Els homes de Luis Enrique s’han entrenat a l’estadi on dimecres s’enfrontaran al Celtic FC, duel corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions

El FC Barcelona ha viscut un intens dia a Glasgow, on ha viatjat per disputar dimecres el partit davant el Celtic FC (20.45 hores). Després de les rodes de premsa de Luis Enrique i Rafinha, els jugadors culers han tingut el primer contacte amb la gespa del Celtic Park, on s'han exercitat per preparar el duel.

El Barça es veurà les cares amb els homes de Brendan Rodgers en el que serà el cinquè partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, on els blaugrana intentaran certificar el seu passi als vuitens de final de la Champions. Un estadi, Celtic Park, on el Barça ha disputat un total de cinc partits, amb tres guanyats i dos perduts, i en els quals ha anotat un total de 8 gols.

A l’entrenament, Luis Enrique ha comptat amb els 20 jugadors que ha convocat pel matx, dels quals haurà de descartar a dos per completar la convocatòria final.  El tècnic asturià s’ha endut a Glasgow als 19 jugadors disponibles del primer equip, a més de Marlon, del Barça B. El propi Luis Enrique ha destacat en roda de premsa que “serà un partit totalment diferent al de la primera jornada al Camp Nou”, afegint que “volem guanyar per assegurar-nos la classificació”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut