Messi i Suárez, novetats per viatjar a Glasgow

Messi i Suárez, novetats per viatjar a Glasgow

L’argentí, recuperat del procés víric, i l’uruguaià, que no va estar contra el Màlaga per sanció, les novetats d’una llista de 20 jugadors en què també hi figura el jugador del filial Marlon

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha donat a conèixer la llista de convocats per viatjar a Glasgow, on el conjunt blaugrana disputarà la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El culers intentaran certificar el pas als vuitens de final de la competició europea davant el Celtic FC (dimecres, 20.45 hores), en un estadi on el Barça hi ha jugat cinc cops amb un bagatge de tres victòries i dues derrotes.

En la convocatòria de 20 jugadors facilitada pel tècnic asturià, hi destaquen els retorns de Leo Messi, ja recuperat del procés víric que el va deixar fora del partit contra el Màlaga, Luis Suárez, que tampoc va poder ser al duel de la Lliga per acumulació de targetes grogues, i Marlon, del Barça B. En canvi, en aquesta llista no hi són Andrés Iniesta, Samuel Umtiti ni tampoc Jérémy Mathieu, que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

D’aquesta manera, la llista dels 20 jugadors convocats és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda Turan, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Marlon (33). Amb aquest enfrontament, l’equip de Luis Enrique iniciarà una frenètica setmana amb triple compromís a domicili: un a la Champions (Celtic), un a la Lliga (Reial Societat) i un altre a la Copa del Rei (Hèrcules).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut