Reial Societat – FC Barcelona: Exigència màxima a Anoeta

Reial Societat – FC Barcelona: Exigència màxima a Anoeta

(20.45 hores, Movistar Partidazo) El conjunt de Luis Enrique afronta una de les sortides més complicades de la Lliga amb l’objectiu de sumar un triomf en un estadi que es resisteix en els últims anys per continuar perseguint el liderat

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un duel complicat davant la Reial Societat a domicili. Visitar Anoeta no és tasca fàcil. Sobretot en els últims deu anys, en què els blaugranes no hi han pogut guanyar. Tot i que han estat partits ajustats, el cert és que no hi hagut manera de superar una Reial que s’ha fet forta a casa. Amb tot, però, els de Luis Enrique arriben al duel com un dels millors equips visitants de la Lliga amb 15 punts assolits de 18 possibles i amb la seguretat d’haver superat estadis d’entitat com San Mamés (0-1), Mestalla (2-3) i el Sánchez Pizjuán (1-2). Una bona carta de presentació per afrontar una sortida marcada en vermell al calendari.

La consigna del Barça és clara, i no és cap altra que sumar un triomf que el mantingui a quatre punts del liderat. Una distància que, en cas de victòria, es podria retallar la setmana vinent al Clàssic del Camp Nou. Però per a això els culers hauran de guanyar a Anoeta en “un partit atractiu contra un rival de molta qualitat”. Són paraules de Luis Enrique, que assevera que el que més “reforça l’equip per anar a Anoeta és guanyar en un camp difícil com Celtic Park”. Per a aquest partit, Luis Enrique que no podrà comptar amb Arda Turan, amb un procés febril, els lesionats Andrés Iniesta, Umtiti i Mathieu i els descartats Masip i Aleix Vidal. El tècnic ha decidit completar la convocatòria amb Aleñá (28) i Marlon (33), del Barça B.

La Reial Societat, per la seva banda, arriba al duel en un bon moment de forma després d’encadenar quatre victòries consecutives amb un balanç de deu gols a favor i un en contra. A més, el conjunt txuri-urdin ha assolit 13 dels 18 punts com a local. Unes dades que certifiquen que el duel exigirà al màxim. Els seus davanters Wiliam José i Carlos Vela –sis i quatre gols, respectivament– són les principals armes d’un equip ofensiu en què la creació del joc de pilota recau en jugadors com Oyarzabal, Illarramendi, Zurututza i el veterà Xabi Prieto.

El tècnic Eusebio Sacristán, que no podrà disposar dels lesionats Markel, Rubén Pardo i Gaztañaga, ha convocat els següents 18 jugadors per afrontar el duel: Rulli, T. Ramírez, Carlos Martínez, Aritz, Mikel, I. Martínez, Raúl Navas, Yuri B, Illarramendi, Zurututza, Granero, Canales, Xabi Prieto, Carlos Vela, Oyarzabal, D.Concha, William José i Juanmi. A les 20.45 hores Anoeta dictarà sentencia en un duel vital per a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut