Luis Enrique continua recuperant efectius

Luis Enrique continua recuperant efectius

Rakitic, André Gomes i Cillessen s’han incorporat aquest dimarts als entrenaments després de tornar dels seus compromisos amb les seleccions

El primer equip continua preparant el duel d’aquest dissabte davant el Màlaga al Camp Nou (16.15 hores). El tècnic Luis Enrique Martínez va recuperant de manera progressiva els jugadors internacionals i aquest dimarts ha estat el torn de Rakitic, André Gomes i Cillessen, que han finalitzat els seus compromisos amb les seleccions. El migcampista croat ha tornat abans d’hora, ja que el seu seleccionador l’ha alliberat del partit amistós que Croàcia disputarà aquest dimarts.

D’aquesta manera, el preparador asturià ha dirigit una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que també ha comptat amb cinc jugadors del filial: Marlon, Carbonell, Abeledo, Alfaro i Marc Cardona. Tot i que encara queden alguns jugadors internacionals per tornar a la feina, Luis Enrique ja prepara els duels exigents que tindrà el Barça fins a l’aturada nadalenca. I és que en poc més de 15 dies hi haurà el primer Clàssic de la temporada. El primer equip es tornarà a entrenar aquest dimecres a les 11 hores a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut