La marató de partits del FC Barcelona fins al Nadal

La marató de partits del FC Barcelona fins al Nadal

Els blaugranes disputaran un total de deu partits en el que queda d’any entre Copa, Lliga, Champions i un amistós a Qatar

Després de l’aturada de seleccions, el FC Barcelona afrontarà un mes frenètic, en el qual disputarà 10 partits en només 33 dies. Els homes de Luis Enrique hauran de jugar gairebé un partit cada tres dies fins al Nadal, en què hi haurà la propera aturada de competició.

El primer d’aquesta marató serà el duel de Lliga del dissabte 19 de novembre davant el Màlaga (16.15 h). Els culers rebran al Camp Nou un rival que acostuma a posar les coses difícils, i, a més, el dimecres següent el conjunt blaugrana visitarà el sempre complicat Celtic Park (20.45 h) en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions per intentar certificar el bitllet per als vuitens de final. 

Ja el cap de setmana següent, el Barça viatjarà diumenge a un dels estadis més complicats en els últims anys: Anoeta (20.45 h), on esperarà la Reial Societat d'Eusebio, un dels equips més en forma de la Lliga. Tres dies després, el dimecres 30, els homes de Luis Enrique s’estrenaran a la Copa del Rei visitant l’Hèrcules (22.00 h), en el que serà el tercer partit consecutiu fora de casa, tots tres en una setmana. Tancarà la primera setmana de desembre el Clàssic, un dels partits més esperats mundialment. El Barça-Reial Madrid es disputarà el dissabte 3 de desembre a les 16.15 hores, i amb aquest gran duel s’arribarà a l’equador d’aquests deu partits seguits.

Només tres dies després del Clàssic, el dimarts 6 de desembre, el FC Barcelona rebrà el Borussia Mönchengladbach (20.45 h) la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Tot seguit, un altre dur compromís a domicili, aquest cop a Pamplona, per veure’s les cares amb l’Osasuna, equip que va tornar a Primera aquesta temporada. Un matx que tindrà un horari no gaire habitual per als homes de Luis Enrique, que jugaran a les 13.00 hores.

Tot seguit, el dimarts 13 de desembre, el conjunt blaugrana viatjarà a Qatar per jugar un amistós davant l’Al Ahli, amb l’hora encara per confirmar. El cap de setmana següent (17 i 18) arribarà l’últim partit de Lliga de l’any. I no hi ha una manera millor de tancar l’any lliguer que disputant un derbi davant l’Espanyol. El duel barceloní, però, encara està pendent de dia i hora. Finalment, l’últim partit de l’any serà la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, en què l’Hèrcules visitarà el Camp Nou en la diada del Soci Solidari.

En total, deu compromisos de diverses competicions (cinc de Lliga, dos de Champions, dos de Copa del Rei i un amistós) en el que serà un mes totalment frenètic per als homes de Luis Enrique abans d’arribar a l’aturada del Nadal. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut