Arda Turan: “El Clàssic és el partit més important de tot el món”

Arda Turan: “El Clàssic és el partit més important de tot el món”

El jugador turc ha parlat del proper Barça-Reial Madrid i ha destacat que té “molt bones sensacions de cara al matx”

El passat 2 d’abril Arda Turan es va convertir en el primer turc a jugar un Clàssic amb la samarreta del FC Barcelona. Arda va entrar al camp al minut 74 substituint Ivan Rakitic, i ara, en la seva segona temporada al FC Barcelona, espera poder tornar a disputar, com ell mateix el defineix, “el partit més important del món”.

En una entrevista als mitjans del Club, l’internacional turc destaca que “els Clàssics sempre són partit molt durs, com tots els grans duels”. “És el partit més important de tot el món i volem gaudir-lo i guanyar-lo a casa”, ha afegit. Arda també ha afirmat: “El Barça és millor equip i quan juguem com sabem som imparables; tinc molt bones sensacions de cara a aquest Clàssic”. 

Arda Turan també ha tingut paraules cap al seu compatriota Hamit Altintop, que va ser el primer jugador turc a disputar un Clàssic, en el seu cas amb la samarreta del Reial Madrid. “Espero, doncs, poder ser el primer turc a marcar en un Clàssic”, ha bromejat el migcampista blaugrana.

A més, el crac turc ha parlat d’alguns Clàssics anteriors: “M’hauria agradat participar en el 5-0 del Camp Nou o en el 2-6 del Bernabéu, van ser partits molt especials. Seria molt maco trobar-nos en una final de Champions”. I és que, precisament, la Lliga de Campions és el trofeu que li falta al ‘7’ blaugrana, que ha confessat: “És per aquesta raó que sóc aquí, per guanyar aquest títol”. Reviu l’entrevista completa al vídeo! 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut