13a presència consecutiva als vuitens de la Champions

13a presència consecutiva als vuitens de la Champions

El Barça ha certificat l’accés a la següent ronda europea, igual que ho ha fet des del curs 2004/05, i com a primer del grup C

Amb el triomf al Celtic Park en la cinquena jornada de la fase de grups (0-2), el FC Barcelona ha certificat la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Ho ha aconseguit per tretzena vegada consecutiva i, a més, ho ha fet ja com a primer de grup. Des que ho va fer el curs 2004/05 amb Frank Rijkaard a la banqueta, el Barça no ha fallat mai al bombo del sorteig dels vuitens de la màxima competició continental. Un sorteig que se celebrarà el proper 12 de desembre, i en què el Barça es creuarà amb un dels segons classificats amb el duel de tornada al Camp Nou.

La primera plaça del grup C, ja confirmada gràcies a la victòria al Celtic Park i a l’empat entre el Borussia Mönchengladbach i el Manchester City (1-1), suposa la desena temporada consecutiva accedint als vuitens com a primers de grup -des del curs 2007/08. En l’última jornada de la fase de grups, que es disputarà el dimarts 6 de desembre, el Barça rebrà el conjunt alemany al Camp Nou amb els deures fets.

El doblet de Leo Messi al Celtic Park ha segellat finalment el passaport cap als vuitens de final de la màxima competició europea. El Barça suma quatre victòries i una derrota (12 punts), i li treu quatre punts al segon classificat del grup C, el Manchester City. D’aquesta manera, el Barça passa als vuitens com a líder de grup per onzena vegada en les últimes 13 temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut