Luis Enrique:

Luis Enrique: "L'objectiu no és un altre que el de reconquerir la Copa"

L'entrenador asturià, que vol anar pas a pas, assegura que el primer és centrar-se en l'Hèrcules: "És evident que hi ha una diferència, però ja hem vist moltes vegades que equips de categoria inferior eliminen els de Primera"

El FC Barcelona es troba davant el seu debut a la Copa del Rei 2016/17. I, com a actual campió de les dues últimes edicions, l'equip té clar el que busca. Així ho ha deixat clar Luis Enrique, a la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels setzens de final contra l'Hèrcules, en què ha assegurat que "l'objectiu no és un altre que el de conquerir la Copa, com ja hem fet en les últimes dues temporades".

El tècnic asturià, però, vol anar partit a partit. "Comencem una competició que ens porta molt bons records i, per tornar a guanyar-la, primer cal guanyar l'Hèrcules. És evident que hi ha una diferència de nivell, però ja hem vist moltes vegades que equips d'inferior categoria eliminen els de Primera", ha avisat.

Luis Enrique, que preguntat per l'onze titular ha dit que "els meus jugadors no m'han de demostrar res, sinó aprofitar i gaudir dels minuts que tinguin", ha afegit: "Sóc un entrenador que sovint utilitza jugadors diferents, perquè crec que les plantilles són les que tiren endavant les temporades".

"No hi veig signes de preocupació"

Després de l'empat a Anoeta, el tècnic asturià ha comentat que "l'equip està bé" i que aquest tipus de partits "formen part de les temporades". "És evident que hem de millorar i ser més regulars, però no hi veig cap signe de preocupació. Seguim sent dels favorits a assolir els títols, però hem de millorar i som conscients d’això", ha comentat.

A més, ha analitzat: "No hem canviat d'estil. Sí que és veritat que tenim molta pólvora a dalt i de vegades accelerem massa el joc, però és una cosa que intentem contrarestar. Malgrat tot, seguim mantenint la mateixa filosofia que ens va donar tants títols".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut