Triple desplaçament en Champions, Lliga i Copa del Rei

Triple desplaçament en Champions, Lliga i Copa del Rei

Les visites al Celtic Park, a Anoeta i al José Rico Pérez marquen l’agenda del Barça dels propers dies a les tres competicions

Immers en plena marató de partits en la recta final de l’any, el Barça afronta en els propers dies tres desplaçaments consecutius en tres competicions diferents. Després de l’empat al Camp Nou contra el Màlaga (0-0), els homes de Luis Enrique faran tres viatges en només vuit dies per jugar compromisos de la Champions League, de la Lliga i de la Copa del Rei.

La sèrie de tres partits a domicili començarà a Glasgow. El Barça visitarà el Celtic Park dimecres (20.45 hores, BeIN Sports) per disputar el duel de la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Amb nou punts, els blaugranes són líders del grup C i certificaran l’accés als vuitens de final en cas de victòria. La visita a Celtic Park té un últim precedent per a l’optimisme. Fa tres temporades (2013/14), el Barça va superar el conjunt escocès per 0-1 amb gol de Cesc Fàbregas. Un curs abans, en canvi, el resultat havia estat favorable al Celtic (2-1).

Quatre dies després, el viatge serà a Sant Sebastià. El diumenge 27 (20.45 hores, Movistar Partidazo) serà el torn d’Anoeta, en el duel corresponent a la jornada 13 de Lliga. Després de l’empat contra el Màlaga, la victòria és més necessària que mai. I serà en un estadi que en les últimes temporades s'ha resistit. Els quatre últims cursos les visites a Anoeta s’han saldat amb derrota per 1-0 (2014/15 i 2015/16), 3-1 (2013/14) i 3-2 (2012/13).

Després del duel a Donostia, el Barça iniciarà el seu camí a la Copa del Rei amb el tercer desplaçament en vuit dies. Serà el dimecres 30 a les 22 hores. Els culers visitaran el José Rico Pérez per enfrontar-se amb l’Hèrcules en el duel d’anada dels setzens de final. L’últim matx entre alacantins i culers al Rico Pérez, a la Lliga 2010/11, va acabar amb victòria clara dels homes dirigits per Guardiola per 0-3. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut