Les cares de la felicitat a Glasgow

Les cares de la felicitat a Glasgow

Després de la victòria a Celtic Park, dos nens plens d’il·lusió esperaven a l’aeroport els jugadors del Barça, que es van aturar a signar-los la samarreta i fer-se fotografies

Un cop finalitzat el partit a Celtic Park (0-2) d’aquest dimecres, la plantilla del FC Barcelona, amb la classificació per als vuitens de la Champions sota el braç, es va dirigir a l’aeroport de Glasgow per tornar a Barcelona. Allà els esperaven diversos aficionats que, com acostuma a passar en els desplaçaments de l’equip, volen veure de prop els seus ídols. I entre tots els fans, cridaven l’atenció dos nens vestits del Barça.

Amb una cara plena d’il·lusió, van anar cridant els jugadors culers, i també Luis Enrique, que anaven passant pel seu davant. Primer el tècnic, seguit de Ter Stegen i Arda Turan, es van aturar a signar-los un autògraf. De cop i volta, els nens van reaccionar davant l’arribada d’algú especial. I és que s’apropaven Neymar Jr, Messi i, finalment, Suárez. Tots tres també es van aturar davant d’ells, els van signar autògrafs i es van fotografiar davant la sorpresa dels dos infants. No et perdis la cara de tots dos nens després de conèixer els seus ídols. Són, sens dubte, les cares de la felicitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut