Leo Messi: “Estic al millor equip del món i no depenem d’un sol jugador”

Leo Messi: “Estic al millor equip del món i no depenem d’un sol jugador”

L’argentí, en un acte publicitari, s’ha mostrat molt satisfet per la classificació europea i ha remarcat la necessitat de guanyar a Anoeta

Leo Messi ha fet un balanç de la situació actual del FC Barcelona en un acte publicitari a Barcelona. L’argentí, autor aquest dimecres d’un doblet al Celtic Park, s’ha mostrat molt satisfet amb el triomf a Glasgow: “Estem contents pel partit que vam fer i per la classificació, que era el que buscàvem”. En aquest sentit, ha afegit que “ara toca pensar en tot el que ve”. I és que el Barça va certificar contra el Celtic la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions a falta d’una jornada de la fase de grups.

El més pròxim per al Barça és el partit de Lliga contra la Reial Societat. “A Anoeta se’ns exigirà molt per l’equip, pel seu estat de forma i perquè fa uns anys que se’ns compliquen els partits allà”, ha reconegut el ‘10’ del Barça. I és que els blaugranes han perdut els últims quatre partits disputats a Sant Sebastià en Lliga. “Necessitem guanyar, tal com està la classificació”, ha afegit.

Tot i els dos gols que va marcar al Celtic Park, l’argentí ha negat que l’equip depengui d’ell. “Estic en el millor equip del món i no depenem d’un sol jugador”, ha afirmat amb rotunditat. En aquest sentit, ha afegit que "les coses complicades s'aconsegueixen amb un bon equip i amb treball". Per acabar, el crac blaugrana ha explicat que amb el pas dels anys ha canviat la seva manera de veure el futbol. “És clar que sempre m’agrada guanyar, però hi ha coses més importants que la victòria o la derrota, i amb el temps en prens consciència”, ha finalitzat. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut