Sergio Busquets: “Ara sóc un jugador més madur que sap el que vol l’equip”

Sergio Busquets: “Ara sóc un jugador més madur que sap el que vol l’equip”

El tercer capità va complir dissabte 400 partits amb el primer equip i desitja, en una entrevista als mitjans del Club, que el futur de l’equip sigui tan bo com el passat recent

Sergio Busquets ja no és aquell jove que va sorprendre tothom durant les seves primeres passes al primer equip. Vuit anys i tres mesos després del seu debut és ja un futbolista consolidat, referent mundial a la seva posició, que ha fet d’aquella sorpresa inicial una realitat estable i fiable.

El tercer capità del FC Barcelona és ara “un jugador més madur”, tal com reconeix en una entrevista als mitjans del Club elaborada amb motiu dels 400 partits amb el primer equip, xifra assolida dissabte passat contra el Màlaga.

Parla de la seva posició, cabdal en el funcionament de l’equip: “L’estil Barça i el futbol en general han evolucionat molt. També la posició de ‘4’. Crec que he fet un pas més en l’evolució d’aquesta posició, ja que ara cal fer més coses que abans”. Brúixola del Barça, afirma saber “el que vol i necessita l’equip”.

A l’entrevista revela també les seus arrels culers, marcades per un pare futbolista, detalla la importància del seu debut i explica quins són els secrets per seguir formant part de l’elit del futbol durant tants anys: “Viure pel futbol, cuidar-se, alimentar-se bé, descansar bé i tenir la sort que et respectin les lesions”. Després, a més, comptar amb la confiança dels tècnics, cosa que a ell no li ha faltat mai.

Complerts els primers 400, què n’espera dels propers? “Per a mi és un plaer estar aquí. Sabia que volia una carrera així i espero que s’allargui i sigui tan bona com fins ara”, conclou.

Cal recordar que aquesta entrevista es podrà veure íntegra aquest dilluns al programa ‘Hora B’ de Barça TV a partir de les 19.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut