Mosaic històric per obrir el Clàssic

Mosaic històric per obrir el Clàssic

El Camp Nou, ple a vessar, ha rebut amb un mosaic animat l’equip, que ha homenatjat les víctimes de l’accident aeri que va patir el Chapecoense

El Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid corresponent a la jornada 14 de Lliga ha començat amb un espectacular mosaic animat. Els més de 90.000 espectadors que han omplert el Camp Nou han desplegat un mosaic en què la figura dels castellers ha destacat entre les paraules Força Barça. Als dos gols l’Estadi s’ha vestit amb els colors de la senyera. La particularitat del mosaic d’aquest dissabte ha estat el dinamisme. I és que s’ha completat per parts. Primer s’han desplegat les cartolines de la primera graderia, després, les de la segona, i per acabar, les de la tercera. D’aquesta manera s’ha simbolitzat la construcció d’un castell.

El desplegament del mosaic ha anat acompanyat de l’himne del Barça. L’afició ha entonat les notes de l’himne a mesura que s’aixecaven les cartolines del mosaic i ha creat un clima 100% Barça.

Així s’ha rebut els equips de Luis Enrique i Zidane, que han saltat a la gespa units per una pancarta en què es podia llegir #FuerzaChapecoense, en homenatge a les víctimes de l’accident aeri que es va produir a Colòmbia i que va acabar amb la vida dels membres de l’expedició de l’equip brasiler Chapecoense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut