Punt final a 637 dies marcant sempre al Camp Nou a la Lliga

Punt final a 637 dies marcant sempre al Camp Nou a la Lliga

El FC Barcelona no es quedava sense superar el porter rival com a local des del 21 de febrer del 2015, precisament contra el Màlaga, en la primera temporada de Luis Enrique

- Han passat pràcticament dos anys des que el FC Barcelona no es quedava sense marcar al Camp Nou en un partit de Lliga. Va ser el 21 de febrer del 2015, també contra el Màlaga, en aquest cas amb una derrota per la mínima (0-1). Des d’aquell partit fins al darrer Barça-Màlaga (0-0) han passat 637 dies i 48 partits de Lliga en què el Camp Nou ha pogut celebrar, com a mínim, un gol.

- Un resultat que es va donar malgrat que els de Luis Enrique ho van intentar fins al final. De fet, l’equip blaugrana va fer un total de 28 xuts a porteria. Una xifra molt alta, ja que el Barça no xutava tant –i es quedava sense marcar– des de, com a mínim, la temporada 2003/04.

- Gran part de la culpa del 0-0 va ser de Kameni, que va fer vuit aturades de mèrit. El porter camerunès és, juntament amb Iríbar, el porter visitant que ha deixat la porteria del Camp Nou a zero en més partits de Lliga.

- Amb aquest duel, Busquets suma un total de 400 enfrontaments oficials com a blaugrana. El migcampista, capità contra el Màlaga, va debutar la temporada 2008/09 contra el Racing de Santander al Camp Nou (1-1) un 13 de setembre del 2008.

- Jordi Alba i Gerard Piqué van tornar a l’equip després de superar les seves lesions. El lateral va jugar 36 minuts, després de substituir Digne. Va recuperar cinc pilotes i va tenir un percentatge d’encert en la passada del 92,68% (38 passades bones de 41). Per la seva banda, Piqué va ser titular en un partit en què va recuperar 12 pilotes i va fer un total de 97 passades bones. Va acabar jugant a l’atac al darrer tram de partit.

- De fet, Gerard Piqué va ser el segon millor passador del duel. Només el va superar l’altre central, Javier Mascherano. L’argentí va superar el centenar de passades bones, amb 109 de les 115 que va fer. 

- Mira totes les imatges del Barça-Màlaga a continuació:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut