El FC Lampedusa Sankt Pauli visita el Barça Femení

El FC Lampedusa Sankt Pauli visita el Barça Femení

L’equip format per refugiats ha assistit a l’entrenament del conjunt blaugrana a la Ciutat Esportiva
El FC Lampedusa Sankt Pauli, format per joves refugiats i dirigit per tres jugadores professionals de l’equip alemany, ha visitat aquest dimecres el Barça Femení. El conjunt d’Hamburg ha assistit a l’entrenament de les blaugrana a la Ciutat Esportiva. Abans de la sessió, els dos equips s’han fet una fotografia conjunta i la capitana Marta Unzué ha rebut un obsequi per part dels convidats.

Cal recordar que el FC Lampedusa Sankt Pauli es trobava a Catalunya per recollir el Premi City to City Barcelona FAD 2016. Es tracta d’un guardó que reconeix iniciatives urbanes internacionals que milloren la vida diària a les ciutats i que té el patrocini de la Fundació FC Barcelona. Es valorava així l’aposta per la integració i l’educació dels refugiats a través de l’esport del FC Lampedusa Sankt Pauli.

No era la primera vegada que el quadre amateur trepitjava la Ciutat Esportiva. I és que el diumenge passat hi va disputar un amistós amb un combinat de la Confederació de Penyes. La presència a l’entrenament del primer equip femení del Barça tancava la sèrie d’activitats organitzades per la Fundació del Club en els darrers dies.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut