Sessió de recuperació per a la Champions

Sessió de recuperació per a la Champions

El Barça s’ha exercitat l’endemà del Clàssic amb la mirada posada ja en l’últim partit de la fase de grups europea contra el Gladbach

L’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper s’ha reprès aquest diumenge amb un entrenament posterior al Clàssic contra el Reial Madrid. Els jugadors que van ser titulars contra el conjunt blanc han fet una sessió de recuperació, i la resta de la plantilla ja ha començat a preparar el pròxim partit. El Barça ja es prepara per al duel de la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Dimarts el Camp Nou rebrà la visita del Borussia Mönchengladbach en el partit que tancarà la primera fase europea. Passi el que passi, els blaugranes ja es van assegurar la primera posició del grup C.

La sessió d’aquest diumenge, que s’ha completat al camp Tito Vilanova, ha comptat amb la visita de Joachim Löw, seleccionador alemany de futbol des del 2006. El tècnic ha presenciat l’entrenament del Barça juntament amb els seus ajudants, Andreas Köpke i Miroslav Klose, tots dos exjugadors del combinat alemany.

L’equip es tornarà a entrenar aquest dilluns a les 11 hores, en una sessió que es podrà seguir l’inici a través d’streaming a fcbarcelona.cat. Posteriorment compareixeran a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Luis Enrique i Sergi Roberto, que atendran els mitjans en la prèvia del partit contra el Borussia Mönchengladbach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut