Últim entrenament abans de la Copa

Últim entrenament abans de la Copa

El Barça ha completat la sessió prèvia al duel contra l’Hèrcules, que tancarà el 2016, amb els juvenils Cucurella, Carles Pérez, Collado, Tur, Busquets i Rey

El Barça ha fet aquest dimarts l’últim entrenament previ al partit que donarà per finalitzat el 2016. Els blaugranes s’han exercitat a la Ciutat Esportiva per última vegada abans del duel de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l’Hèrcules. Un partit que posarà el punt final a l’any, i en el que el Barça buscarà l’accés als vuitens de final.

En aquest últim entrenament abans de les vacances, hi ha participat tots els jugadors disponibles del primer equip. Cal recordar que, després del derbi contra l’Espanyol del diumenge, Messi, Suárez, Neymar Jr i Piqué van rebre permís del Club per avançar les seves vacances. Així, Luis Enrique ha completat el grup per a la sessió d’aquest dimarts amb sis jugadors del Juvenil A: Marc Cucurella, Carles Pérez, Àlex Collado, Jordi Tur, Oriol Busquets i Oriol Rey.

Després d’aquest entrenament, el Barça disputarà dimecres (22 hores) l’últim partit del 2016. Posteriorment, la plantilla disposarà d’uns dies de vacances durant les festes de Nadal abans de reincorporar-se a la feina el dia 30 de desembre per començar a preparar el primer partit del 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut