Xavi: “Veig el Barça molt bé”

Xavi: “Veig el Barça molt bé”

L’excapità blaugrana ha aprofitat la visita del Barça al Qatar per saludar als seus excompanys i valorar la situació actual de l’equip

L’excapità del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha aprofitat la visita del Barça a Doha per visitar i saludar els seus excompanys. Un cop s’ha retrobat amb tots els membres de la plantilla i l’staff tècnic, Xavi ha atès a Barça TV per explicar com veu al Barça des de la distància: “Veig el Barça molt bé. Sí que és cert que a la Lliga s’han escapat punts al Camp Nou que no s’esperaven, però només són sis punts i es poden recuperar”. I ha afegit: “S’ha recuperat el nivell de joc i això és el que marca les sensacions de la temporada”.

Sobre el sorteig de la Lliga de Campions, Xavi ha asseverat que “el PSG és un rival difícil, però el Barça és favorit a guanyar-ho tot” i està convençut que “el Barça anirà a més”. L’exblaugrana, a més, s’ha referit a la tasca que està fent Luis Enrique, de qui ha dit que ”treballa l’estil perfectament amb l’ADN Barça de sempre i així sortiran els èxits”.

Qüestionat per la renovació de Messi, Xavi ha assegurat que el veu feliç al Barça: “Tan de bo renovi per molts anys perquè és una sort poder tenir al millor jugador de la història amb nosaltres”. Finalment, Xavi que segueix jugant l’Al-Sadd ha reconegut que segueix en forma i “amb la mateixa il·lusió de competir i entrenar bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut