El PSG, rival als vuitens de la Champions

El PSG, rival als vuitens de la Champions

La UEFA ha realitzat el sorteig per a la ronda següent de la Lliga de Campions, en què els blaugranes s’enfrontaran al conjunt francès

El FC Barcelona s’enfrontarà al París Saint-Germain en els vuitens de final de la Lliga de Campions. En el sorteig celebrat aquest dilluns a Nyon (Suïssa), els blaugranes han quedat emparellats amb el francesos, equip entrenat per Unai Emery. Una cerimònia en què el Barça ha estat representat per Jordi Mestre, vicepresident esportiu; Albert Soler, director d'esports professionals del Club; i Amador Bernabéu i David Bellver, delegats de Relacions Institucionals amb la UEFA.

El PSG es creua en el camí blaugrana per quart cop des del curs 2012/13, i pel que fa a les dates, l’anada dels vuitens de la màxima competició europea es disputarà el 14 de febrer, al Parc dels Prínceps, i la tornada serà el 8 de març al Camp Nou. Els blaugranes disputaran la tornada a casa gràcies a haver quedat primers de grup a la fase inicial de la competició.

La resta de les eliminatòries són: Manchester City-Mónaco, Reial Madrid-Nàpols, Benfica-Dortmund, Bayern-Arsenal, Porto-Juventus, Leverkusen-Atlético i Sevilla-Leicester.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut