Entrevista exclusiva a Luis Enrique

Entrevista exclusiva a Luis Enrique

En una àmplia conversa a Barça TV, el tècnic blaugrana fa un repàs de l’actualitat de l’equip per tancar el 2016 i afrontar amb ganes el 2017

Amb el 2016 a punt d’arribar a la seva fi, Luis Enrique ha concedit una àmplia entrevista exclusiva a Barça TV i als mitjans del Club. El tècnic blaugrana fa balanç de l’any i explica com afronta el 2017, amb quins objectius i els principals reptes que es planteja per al segon tram de temporada. L’asturià fa un repàs de l’actualitat del Barça, valora alguns noms propis i parla de l’estil i del seu futur a la banqueta culer.

Durant l’entrevista, el tècnic reconeix: “Els culers ens hem acostumat a guanyar”. A més, es mostra optimista per a aquesta temporada. “Crec que som capaços de capgirar la situació”, afirma sobre la classificació actual de la Lliga. En aquest sentit, l’asturià argumenta el seu optimisme: “Som els que juguem millor, els que tenim la idea més clara i això, al llarg d’una temporada, ens ha de donar rèdit”.

Durant els aproximadament 60 minuts que dura l’entrevista, Luis Enrique no s'escapa de cap tema de balanç i de previsió. Afirma que té “un grup de jugadors únic” i que “al culer se li ha de dir que hi ha més gana que mai”. Sobre el seu futur, reconeix que “aquesta professió té una part dura” i que ho ha de “valorar de cara a properes temporades”, però deixa clar que no té “cap dubte” que està “al millor equip, al millor club i amb els millors jugadors”.

Com ha fet sempre, es desfà en elogis cap a Leo Messi –“pot jugar del que vulgui”– i afirma, amb rotunditat, que “no hi haurà mai un altre jugador com ell”. Sobre la taula, a més, dos noms més. D’Aleix Vidal explica que “si continua demostrant el nivell que va tenir contra el Borussia Mönchengladbach tornarà a tenir oportunitats”. Quant a Paco Alcácer, assegura que “farà molts gols si li donem tranquil·litat”.

No et perdis l’entrevista completa a Luis Enrique, tècnic del Barça, per tancar el 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut