Andrés Iniesta: “Guanyar un derbi sempre és especial”

Andrés Iniesta: “Guanyar un derbi sempre és especial”

Els de Luis Enrique aconsegueixen una bona victòria davant l’Espanyol amb un Messi, Iniesta i Suárez estel·lars

El FC Barcelona ha guanyat el seu partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga amb un bon resultat (4-1) davant del Espanyol. El derbi català de la Primera Divisió ha deixat bones sensacions de l’equip blaugrana sobre el terreny de joc i un gran partit de tres jugadors, com ara Leo Messi, Andrés Iniesta i Luis Suárez, estel·lars sobre la gespa del Camp Nou. El primer capità blaugrana, que ha parlat després del partit pels mitjans de comunicació, ha destacat la importància del triomf, afegint: “Guanyar un derbi sempre és especial”. A més, el migcampista manxec també ha destacat el gran partit que ha fet l’equip i la gran aportació de Leo Messi: “Leo és fonamental i, amb aquest sentit, estem contents de tornat a guanyar i tenir sensacions positives”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la resta de jugadors del FC Barcelona que han comparegut en zona mixta.

Luis Suárez
“Hem guanyat i, a més a més, hem jugat bé. L’equip ha tornat a recuperar les bones sensacions i això sempre és important”

“Sempre els derbis són bonics de jugar i la felicitat ve amb el triomf i amb el bon partit que ha fet l’equip”

“Crec que és difícil després la renovació fer una bona actuació, perquè molta gent pensa que et pots relaxar, però jo el que volia era seguir gaudint del futbol i del meus companys”

“Molta gent ja sap que Leo Messi és el millor del món. No ha de guanyar cap premi individual perquè la gent sàpiga que és el millor. Hem de gaudir de tenir-lo”

Mascherano
“Qualsevol partit amb el Barça és especial. En qualsevol partit estàs amb l’exigència i en fase de demostrar perquè ets al Club, una prova per a nosaltres”

“L’equip ha millorat en totes les línies. Hem d’intentar seguint evolucionant”

“Messi és dels jugadors que sempre ens deixa bocabadats”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut