L'Athletic Club, rival als vuitens de la Copa

L'Athletic Club, rival als vuitens de la Copa

El Barça s’enfrontarà als bascos en la següent ronda de Copa del Rei després d’eliminar a l’Hèrcules

Després de superar amb claredat a l’Hèrcules als 1/16 de final de la Copa del Rei (amb un resultat global de 8-1), el FC Barcelona ja coneix al seu proper rival a la competició. Serà l'Athletic Club de Bilbao, equip dirigit per Ernesto Valverde, que ve de superar l'eliminatòria davant el Racing de Santander per 1-2 i 3-0. 

Els blaugranes intentaran continuar amb pas ferm el camí cap a la revalidació del títol, amb una eliminatòria que iniciarà l’any 2017, i es disputarà els propers dies 5 de gener l'anada (21.15h) i 11 de gener la tornada (21.15h).

Els blaugrana jugaran l'anada al Nou San Mamés i la tornada serà al Camp Nou. Serà el tercer enfrontament en els últims tres cursos entre els dos equips després de la final disputada al maig del 2015 al Camp Nou -amb victòria blaugrana per tres gols a un- i el duel de quarts de final de la temporada passada, també amb dos triomfs per al conjunt de Luis Enrique en una competició que acabarien guanyant.

La resta d'enfrontaments són: Las Palmas-Atlético de Madrid, Alcorcón-Còrdova, Reial Madrid-Sevilla, Reial Societat-Vila-real, Deportivo-Alavés, València-Celta i Osasuna-Eibar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut