Luis Suárez: “Sento una felicitat completa”

Luis Suárez: “Sento una felicitat completa”

El davanter uruguaià ha destacat la seva immensa alegria després de signar la renovació amb el FC Barcelona, i també ha repassat el derbi de diumenge davant l’Espanyol

El FC Barcelona ha fet oficial la renovació de Luis Suárez com a jugador blaugrana fins al 2021. El crac uruguaià ha assegurat: “Sento una felicitat completa per estar on volia estar, sóc molt feliç”. A més, ha recalcat que ell sempre ha volgut renovar: “És una decisió que volíem tots, tant el Club com jo; tenim molt bona relació”. Suárez també ha destacat: “A qualsevol jugador li agradaria acabar la seva carrera en un club en el qual està a gust. Ja es veurà, però jo l’ambició i les ganes no les perdré mai”.

El FC Barcelona disputarà diumenge el derbi contra l’Espanyol, partit corresponent a la 16a jornada de Lliga. El davanter ha assegurat: “Tot derbi és maco de jugar i difícil de guanyar, i a més l'Espanyol arriba en un bon moment de forma”. “Hem de recuperar el poder que teníem a casa”, ha afegit .

A més, el davanter culer també ha parlat de la resta de l’actualitat que envolta el conjunt blaugrana, com el segon lloc de Leo Messi a la Pilota d’Or: “Cadascú té el seu criteri, però, per mi, Leo s’ho mereix cada any pel que dóna al futbol; és el millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut