Luis Suárez, blaugrana fins al 2021

Luis Suárez, blaugrana fins al 2021

El FC Barcelona i el crac uruguaià han arribat a un acord per la renovació del contracte per a quatre temporades més

El FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Luis Suárez per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2021.

La seva clàusula de rescissió es fixa en 200 milions d’euros.

El nou contracte se signarà demà divendres 16 de desembre a les 13.30 hores a les Oficines del Club.

116 partits, 97 gols i 8 títols

Luis Suárez va arribar al Barça procedent del Liverpool la temporada 2014/15 i des d’aleshores ha disputat un total de 116 partits en què forma un trident temible al costat de Messi i Neymar Jr. El crac uruguaià ha marcat un total de 97 gols amb el primer equip en aquestes tres temporades, una xifra que significa 0,83 gols per partit.

La temporada passada, 40 gols a la Lliga el van acreditar com el Pitxitxi de la Lliga i el màxim golejador europeu. Aquest fet li va permetre assolir la segona Bota d’Or de la seva carrera. La seva primera temporada, Suárez va marcar un total de 25 gols en 43 partits, mentre que el curs passat en va fer un de 59 en 53 partits. Una xifra estratosfèrica. Enguany, en la seva tercera temporada al Barça, Suárez porta 13 gols en 20 partits.

Amb el FC Barcelona ho ha guanyat absolutament tot i ha aixecat vuit títols: 2 Lligues, 2 Copes del Rei, 1 Lliga de Campions, 1 Supercopa d’Europa, 1 Supercopa d’Espanya i 1 Mundial de Clubs. Suárez ha participat activament en la conquesta d’aquests vuit títols que l’equip blaugrana ha aixecat des de l’arribada de Luis Enrique (2014/15), temporada en què també va arribar Luis Suárez. El seu gol a la final de la Lliga de Campions davant la Juventus (3-1), el doblet de la golejada al Bernabéu (0-4) o el hat-trick realitzat a Granada per donar el títol al Barça el curs passat són dels més recordats i que passaran a la història del crac uruguaià al Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut