El primer equip tornarà als entrenaments el dia 30

El primer equip tornarà als entrenaments el dia 30

La plantilla començarà vacances el dia 22, després de la tornada de setzens de Copa contra l’Hèrcules, i gaudirà de set dies de festa
El primer equip tornarà als entrenaments el dia 30 de desembre. Un cop disputi l’últim partit del 2016 aquest dimecres contra l’Hèrcules, corresponent a la tornada dels setzens de Copa, la plantilla començarà vacances el dia 22. Les festes nadalenques per als jugadors del FC Barcelona s’allargaran fins al divendres 30, quan l’equip torni a la dinàmica dels entrenaments en una sessió prevista per a les 18 hores. El primer equip, doncs, gaudirà de set dies sencers de festa, tal com ja va avançar Luis Enrique després del partit contra l’Espanyol.

Cal recordar que Leo Messi, Luis Suárez, Neymar Jr i Gerard Piqué van iniciar les seves vacances un cop acabat el derbi.

El FC Barcelona iniciarà el 2017 amb el desplaçament a Vila-real el 8 de gener (20.45 hores). En cas de classificació contra l’Hèrcules, i encara sense dates ni rivals confirmats, arrencaria l’any disputant l’anada dels vuitens de final. Si l’equip va superant rondes a la competició del KO haurà d’afrontar un total de vuit partits al gener.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut