Luis Enrique: “Guanyar sempre és la millor medicina”

Luis Enrique: “Guanyar sempre és la millor medicina”

Amb la classificació com a primers de grup assegurada, el tècnic blaugrana afirma que el partit contra el Borussia Mönchengladbach és “per gaudir”

El FC Barcelona afronta un partit de Lliga de Campions intranscendent quant a la classificació, atès que els blaugranes ja es van assegurar la primera posició de grup. El partit contra el Borussia Mönchengladbach d’aquest dimarts, doncs, és “per gaudir d’un partit de Champions amb l’afició”. Així ho ha dit Luis Enrique, que ha comparegut en sala de premsa en la prèvia del partit. El tècnic ha reconegut que el matx li servirà “per utilitzar jugadors diferents, donar descans a alguns futbolistes i provar altres sistemes”. Luis Enrique ha destacat que per fer l’onze inicial tindrà en compte “el bé general de l’equip” i ha confirmat que Leo Messi jugarà com a titular.

Tot i la circumstància del partit, Luis Enrique ha reafirmat la intenció de guanyar per revertir la situació de resultats. El Barça acumula tres empats consecutius, i el tècnic ha afirmat que “guanyar sempre és la millor medicina”. “El resultat no canviarà res, però a efectes de moral i d’esvair dubtes seria important guanyar”, ha afegit en aquest sentit. Amb vistes al futur, l’asturià adverteix que el pla de l’equip és el mateix de sempre: “Seguir vius en totes les competicions per lluitar pels títols al final de la temporada”.

"Si alguna cosa ha demostrat aquest equip és ambició i ganes de guanyar cada partit"

Tot i el sotrac de resultats, i la dificultat de pair un final de partit com el del Clàssic, Luis Enrique ha recordat que “si alguna cosa ha demostrat aquest equip és ambició i ganes de guanyar cada partit”, i ha afegit que “després, els resultats poden ser millors o pitjors”. En aquest sentit, l’asturià no canviarà la seva manera de treballar: “L’únic que puc fer és ser fidel a allò que ens ha portat fins aquí”.

Per a la visita del Borussia Mönchengladbach, Luis Enrique tindrà les baixes per sanció de Neymar Jr i Rakitic. El brasiler, a més, no s’ha pogut entrenar amb l’equip aquest dilluns per unes molèsties per sobrecàrrega. En aquest sentit, el tècnic ha dit que “la sanció ens va bé per repartir les càrregues, convé que es recuperi bé”. Qui sí que estarà a disposició serà Iniesta, que va reaparèixer contra el Reial Madrid. Luis Enrique ha destacat que “va tornar al seu nivell” i que “recuperar el capità sempre és important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut