La convocatòria per viatjar a Pamplona

La convocatòria per viatjar a Pamplona

El tècnic Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Neymar Jr, que, a més, arrossega molèsties per sobrecàrrega; tampoc podrà disposar del lesionat Mathieu ni dels descartats Masip i Aleix Vidal

El Barça viatja aquest divendres a la tarda cap a Pamplona per disputar-hi aquest dissabte la 15a jornada de Lliga davant l’Osasuna. Els blaugranes viatgen amb l’objectiu primordial d’aconseguir una victòria que els apropi al liderat i pressionar el Reial Madrid, que juga després dels culers.

El tècnic Luis Enrique Martínez no pot comptar amb Neymar Jr per acumulació de targetes -a més, el jugador arrossega unes molèsties per sobrecàrrega. El tècnic tampoc podrà disposar del lesionat Mathieu ni dels descartats per decisió tècnica Masip i Aleix Vidal.

Així doncs, els 18 jugadors convocats per viatjar a Pamplona són els següents: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Abans de conèixer la convocatòria i d'iniciar el viatge cap a Pamplona, aquest divendres a la tarda el primer equip s’ha exercitat al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sessió ha estat l’última de preparació de cara al partit contra l’Osasuna i ha servit per enllestir-ne els últims detalls. Luis Enrique ha dirigit l’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip. Abans, ha atès els mitjans en la roda de premsa prèvia, en la qual ha assegurat que “contra l’Osasuna no és un partit qualsevol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut