Umtiti i Sergi Roberto, en l’onze revelació de la UEFA

Umtiti i Sergi Roberto, en l’onze revelació de la UEFA

El central francès i el lateral català han estat escollits en l’onze de jugadors que més han sorprès positivament a la Lliga de Campions

S’acaba el 2016 i la UEFA ha fet públic l’onze revelació d’aquesta fase de grups de la Lliga de Campions. Un onze amb aquells jugadors que més han sorprès positivament amb un rendiment elevat en les seves primeres aparicions en la competició de manera més continuada. Així doncs, Samuel Umtiti i Sergi Roberto han estat els dos jugadors blaugranes que ha triat el màxim organisme europeu en l’onze de jugadors considerats com a grans irrupcions i sorpreses de l’any.

Umtiti va arribar al Barça aquest estiu procedent de l’Olympique de Lió i ha disputat quatre dels sis partits que el conjunt de Luis Enrique ha disputat aquesta fase de grups i ha mostrar un gran nivell a l’eix de la defensa. De la mateixa manera, també ho ha demostrat Sergi Roberto que també ha disputat quatre dels sis partits de la fase de grups de la Lliga de Campions i ha exhibit un bon rendiment al lateral dret.

L’onze revelació per la UEFA d’aquest 2016 és el següent:

Porter: Aréola (PSG)

Defenses: Sergi Roberto (Barça), Umtiti (Barça) i Lindelöf (Benfica)

Migcampistes: Lemar (Mónaco), Kimmich (Bayern), Renato Sanches (Bayern), Guerriero (Borussia Dortmund)

Davanters: Pulisic (B.Dortmund), André Silva (Porto) i Dembélé (B.Dortmund)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut